Bryggeri får tilskud til kompetencer
Ørbæk Bryghus har med hjælp fra Dansk Fødevareakademi fået tilskud til to kompetence-fremmende aktiviteter inden for bryggerividenskabens verden.
”En af mine medarbejdere tog i 2020 Diplombrygger-uddannelsen ved The Scandinavian School of Brewing med delvis finansiering gennem Vækstrettet Kompetenceudvikling. Diplombrygger-uddannelsen har givet medarbejderen en meget dybere forståelse for de processer, der sker under brygning. Den forståelse gør, at han i langt højere grad selv kan træffe de nødvendige beslutninger, som det kræver, når man arbejder med fødevarer”, siger Andreas Jakob Wedel Falkenberg, produktionschef ved Ørbæk Bryggeri, der på den måde har fået mere tid til andre udviklingsopgaver.
”Dansk Fødevareakademi er en stor ressource for mig og mit arbejde med at udvikle Ørbæk bryggeris medarbejdere og herved også Ørbæk Bryggeri. Jeg er og har i det seneste år været i løbende dialog med både Chalotte Tryk og Tina Nikolajsen fra Dansk Fødevareakademi, når jeg har haft brug for at finde de helt rigtige muligheder inden for kompetenceudvikling, tilskud og alt det der ligger ind i mellem”, uddyber Andreas Falkenberg.