Ørbæk Bryggeri​

Bryggeri får tilskud til kompetencer

Ørbæk Bryghus har med hjælp fra Dansk Fødevareakademi fået tilskud til to kompetence-fremmende aktiviteter inden for bryggerividenskabens verden.

En af mine medarbejdere tog i 2020 Diplombrygger-uddannelsen ved The Scandinavian School of Brewing med delvis finansiering gennem Vækstrettet Kompetenceudvikling. Diplombrygger-uddannelsen har givet medarbejderen en meget dybere forståelse for de processer, der sker under brygning. Den forståelse gør, at han i langt højere grad selv kan træffe de nødvendige beslutninger, som det kræver, når man arbejder med fødevarer”, siger Andreas Jakob Wedel Falkenberg, produktionschef ved Ørbæk Bryggeri, der på den måde har fået mere tid til andre udviklingsopgaver.

Dansk Fødevareakademi er en stor ressource for mig og mit arbejde med at udvikle Ørbæk bryggeris medarbejdere og herved også Ørbæk Bryggeri. Jeg er og har i det seneste år været i løbende dialog med både Chalotte Tryk og Tina Nikolajsen fra Dansk Fødevareakademi, når jeg har haft brug for at finde de helt rigtige muligheder inden for kompetenceudvikling, tilskud og alt det der ligger ind i mellem”, uddyber Andreas Falkenberg.​

Vil du vide mere om tilskud fra Dansk Fødevareakademi?

Kontakt​

Chalott​e Tryk

E-mail: ct@dkfa.dk

​Mobil: 51 83 24 04

​Tilmeld dig til Dansk Fødevareakademis nyhedsbrev

​Vil du gerne i gang med at kompetenceudvikle din virksomh​eds medarbejdere, men ved du ikke helt hvordan du skal gribe det an?​

Dansk Fødevareakademi har lavet en e-bog, der kan hjælpe dig videre.

For at du kan hente vores e-bog, skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Du kan tilmelde dig herunder, og når du har tilmeldt, vil du få mulighed for gratis at hente e-bogen: Sådan kommer du i gang med kompetenceløft.

Ønsker du at blive kontaktet?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

Dansk Fødevareakademi

​​Sdr. Tingvej 10

6630 Rødding

CVR: 30029380