Tilskud til udvikling af kompetencer
Nørre Søby Slagteren har gennem det seneste år fået tilskud fra Dansk Fødevareakademi til vækst via kompetenceudvikling.
Siden 1970 har Nørre Søby Slagteren sat en stor ære i at levere den bedste service og den højeste kvalitet af kød. Slagterbutikken har siden 1970 været i en rivende udvikling, fra at være en detailhandelsbutik til i dag primært at sælge kød til restauranter, kantiner, cafeer og hoteller i hele Danmark.
"Jeg hørte for første gang om muligheden for at søge om tilskud til kompetenceudvikling via det lokale erhvervskontor, og blev henvist videre til Dansk Fødevareakademi”, fortæller Ronni Black Nielsen, ejer af Nørre Søby Slagteren.
Medarbejderne hos Nørre Søby Slagteren er fordelt på følgende tre områder: produktion, salg og ledelse.
For at styrke Nørre Søby Slagterens forretning, samarbejdede Ronni Black Nielsen og Dansk Fødevareakademi om at finde frem til, hvor og hvilke tilbud der ville kunne giveslagtervirksomheden det største udviklingspotentiale, og valgte kompetenceudvikling inden for samarbejde, salg og ledelse via eksterne rådgivere.