Tilskud til udvikling og vækst
Tilskud til udviklingsforløb og vækst ved Kristian Stjernholm, Kornbageren i Odense, der via et skræddersyet rådgivningsforløb med tilskud fra Dansk Fødevareakademi, har skabt flere ressourcer og mere frihed.
Med 40 ansatte fordelt i 3 bagerbutikker er der nok at se til for ejer, Kristian Stjernholm. Det seneste halve år er der blevet frigivet meget mere af Kristians tid, for i april 2021 startede de ansatte og Kristian Stjernholm i et skræddersyet rådgivningsforløb med fokus på udvikling og vækst.
”Jeg har for nyligt åbnet en afdeling mere, og det havde ikke kunnet lade sig gøre, hvis vi ikke var startet på forløbet, hvor min virksomhed er blevet sat i struktur. Nu ved både ledere og medarbejdere hvilket ansvar vi hver især har”, forklarer Kristian Stjernholm.
Kristian Stjernholms 3 butikker er i et udviklingsforløb, hvor Thomas Olsen fra CoworkersMind gennem den første del af forløbet er kommet ugentligt i de 3 bagerbutikker. Til en start for at tune sig ind på hvilket behov Kornbageren havde. Efterfølgende for at snakke med Kristian Stjernholm og de mange ansatte, for derved at have den bedst mulige føling med den udviklingsproces, der skulle sættes i gang.
”Jeg kunne hurtigt se, at der var behov for at få skabt en organisationsstruktur, for at få frigivet nogle af Kristians Stjernholms ressourcer i det daglige”, siger Thomas Olsen.