Kolvig -by Skovmose​

​Ledertræning styrker KOLVIG​

3 spisesteder og ledelse af 20 medarbejdere kræver god ledelsesstil. Covid-19 nedlukningen benyttes til kompetenceløft med finansiering gennem Vækstrettet Kompetence-udvikling.​

De sidste år er det gået stærkt for kok Tobias M. Skovmose - rigtig stærkt. Tobias, der kommer fra Tønder, startede sin karriere i Ribe som kok på Quedens Gård og Brorsonsminde Den 8. august 2018 overtog Tobias M. Skovmose forpagtelsen af Brorsonsminde i Ribe.

​Da Kolvigs unikke lokaler ved den gamle cikoriefabrik på hjørnet af Mellemdammen og Skibbroen i Ribe pludselig blev fri, sprang Tobias til og åbnede 6. april 2019 en ny afdeling af Brorsonsminde i lokalerne. Restaurantens navn blev ændret til Kolvig -by Skovmose. Tobias plan var, at de to spisesteder skulle have et tæt samarbejde, som betyder, at det meste mad laves i Kolvigs køkken, der er både større og bedre end Brorsonsmindes.​​

”Som en del af at jeg var blevet selvstændig af nu to spisesteder, var jeg også blevet leder for mine ansatte. Ret hurtigt måtte jeg indse, at jeg manglede lederkompetencer, som jo helt naturligt er nødvendige for at drive en virksomhed med flere ansatte”, fortæller Tobias og fortætter med at uddybe:

”Jeg kom i kontakt med Chalotte Tryk fra Dansk Fødevareakademi. Chalotte fortalte, at hun kunne tilbyde finansiering til ledertræning via Vækstrettet Kompetenceudvikling. Med erkendelsen af at jeg ikke havde en doktorgrad i at lede, var det et virkelig godt tilbud, som jeg hurtigt takkede - ja tak til”.

”Ind fra højre kom så Covid-19, med alt hvad det har bragt med sig. Jeg traf valget om at holde et positivt fokus på min forretning, og benytter derfor nedlukningen på at kompetenceløfte mine medarbejdere og mig. Når vi igen må åbne, er vi en styrket stab på plus 10 nye medarbejdere, der alle har gennemgået træning og fået mange nye kompetencer” slutter Tobias M. Skovmose med optimisme og varme i stemmen.

Vil du vide mere om tilskud fra Dansk Fødevareakademi?

Kontakt​

Chalott​e Tryk

E-mail: ct@dkfa.dk

​Mobil: 51 83 24 04

​Tilmeld dig til Dansk Fødevareakademis nyhedsbrev

​Vil du gerne i gang med at kompetenceudvikle din virksomh​eds medarbejdere, men ved du ikke helt hvordan du skal gribe det an?​

Dansk Fødevareakademi har lavet en e-bog, der kan hjælpe dig videre.

For at du kan hente vores e-bog, skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Du kan tilmelde dig herunder, og når du har tilmeldt, vil du få mulighed for gratis at hente e-bogen: Sådan kommer du i gang med kompetenceløft.

Ønsker du at blive kontaktet?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

Dansk Fødevareakademi

​​Sdr. Tingvej 10

6630 Rødding

CVR: 30029380