Tilskud til Chocolatieruddannelsen
Chanett Gudmundsson der ejer isbutikken i Middelfart, Brødrene Guf, har fået tilskud til kompetenceløft fra Dansk Fødevareakademi.
Brødrene Guf en indbydende kaffebar med frisksmurte sandwich og et bredt udvalg af gode kaffevarianter på menuen. Når foråret/sommeren melder sin ankomst er Brødrene Guf det helt rette sted for lækre Gl. dags isvafler, og andre lækre sager til dessert. Et ”sødt” hus med is og hjemmebagte vafler og kager.
Chanett ønsker at videreudvikle sin forretning, og til dette mangler hun nye kompetencer inden for fremstillingen af kager og søde sager. Dansk Fødevareakademi har hjulpet Chanett Gudmundsson med at tilskud til nye kompetencer via tilskudsprogrammet Fødevarebranchens Kompetenceløft.
”Ved at få dette kompetenceløft, vil jeg kunne videre udvikle og løfte produktionen af kager og søde sager. Jeg får et dybere indblik i, hvordan materialerne opfører sig, når man arbejder med dem. Muligheden for at styrke forretningen specielt ”out of season” er gode, hvis der tilføres kompetencer som Chokolatier, idet produkt udbuddet ville kunne styrkes betydeligt”, fortæller Chanett Gudmundsson.
”Det dybere indblik i håndteringen af materialerne, vil få de færdige isprodukter til at fremstå mere indbydende. Jeg vil desuden kunne lave kager og søde sager, som kræver et dybere indblik i kunsten at håndtere råvarerne, og derved opnå mere omtale og omsætning”.