Ligger din virksomhed i Trekantområdet (Vejle, Kolding, Billund, Vejen, Fredericia, Middelfart og Haderslev kommuner) så kontakt:

KONTAKT

Lars Gadgaard

E-mail: lg@dkfa.dk

Mobil: 50 99 71 00​

Vækst i fødevarevirksomheder

Har du brug for at sætte retning for din virksomhed, så har du nu en unik mulighed, for at få medfinansiering til rådgivning og ekspertviden. Med udgangspunkt i din virksomheds nuværende situation, hjælper vi dig med at indfri dine ambitioner.

Mulighederne er mange, vi har bl.a. hjulpet andre fødevarevirksomheder med markedsføring, salg, samarbejde, kommunikation, digital markedsføring, konceptudvikling, produktudvikling og meget mere.

Sammen med en ekspert udvikler du og din virksomhed en plan, med udgangspunkt i din virksomheds konkrete behov.

Vi vejleder dig uvildigt og gratis i at søge tilskud til ovenstående, det er nemt og enkelt at gå i gang. Kontakt Dansk Fødevareakademi, for en dialog omkring dine behov og muligheder for finansiering af hjælp til strategiudvikling i din virksomhed.

HVEM HAR MULIGHED FOR AT BENYTTE TILBUDET

SMV fødevarevirksomheder*

Virksomheder med vækstpotentiale

Dansk Fødevareakademi er DIT brancheakademi, som har til formål at bidrage til den danske fødevarebranches vækst og udvikling. Vores speciale er kompetenceudvikling. At sætte retningen for din virksomhed er nødvendigt for at få fuld udbytte af jeres kompetenceløft, derfor tilbyder vi også tilskud til strategiudvikling gennem tilskudsprogrammet SMV:Food.

​​

Det giver jer mulighed for at søge op til kr. 45.000,- i tilskud til udarbejdelse af en vækststrategi, til at dække halvdelen af udgiften til rådgiveren. Altså hvis du køber rådgivning for kr. 90.000,- kan du søge om at få 50% refunderet. 

Husk du ALTID skal søge om bevillingen INDEN du bestiller rådgiveren.

VIL DU VIDE MERE?

Vil du vide mere om denne mulighed, kan du udfylde følgende kontaktformular og vi vil kontakte dig.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​DET PRAKTISKE

​SMV:Food kan søges af små- og mellemstore fødevarevirksomheder (SMV) i Syddanmark. Dansk Fødevareakademi er kontaktperson for virksomheder i Trekantområdet. 

*Kriteriet for at være en SMV er virksomheden har under 250 ansatte, en årlig omsætning under kr. 375 mio samt en balance under kr. 320 mio. 

Desuden kan der ikke søges til virksomheder der er primær erhverv (landbrug) og fiskeopdræt. Hvis du er i tvivl, kan du læse mere her eller spørge din revisor.

Dansk Fødevareakademi
​Sdr. Tingvej 10
​6630  Rødding

Ønsker du at blive kontaktet?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt