Vækst

Vækst i fødevarevirksomheder

Har du brug for at sætte retning for din virksomhed, så har du nu en unik mulighed, for at få medfinansiering til rådgivning og ekspertviden. Med udgangspunkt i din virksomheds nuværende situation, hjælper vi dig med at indfri dine ambitioner.

Mulighederne er mange, vi har bl.a. hjulpet andre fødevarevirksomheder med markedsføring, salg, samarbejde, kommunikation, digital markedsføring, konceptudvikling, produktudvikling og meget mere.

Sammen med en ekspert udvikler du og din virksomhed en plan, med udgangspunkt i din virksomheds konkrete behov.

Vi vejleder dig uvildigt og gratis i at søge tilskud til ovenstående, det er nemt og enkelt at gå i gang. Kontakt Dansk Fødevareakademi, for en dialog omkring dine behov og muligheder for finansiering af hjælp til strategiudvikling i din virksomhed.

Hvem har mulighed for at benytte tilbuddet

SMV fødevarevirksomheder*

Virksomheder med vækstpotentiale

Dansk Fødevareakademi er DIT brancheakademi, som har til formål at bidrage til den danske fødevarebranches vækst og udvikling. Vores speciale er kompetenceudvikling. At sætte retningen for din virksomhed er nødvendigt for at få fuld udbytte af jeres kompetenceløft, derfor tilbyder vi også tilskud til strategiudvikling gennem tilskudsprogrammet SMV:Food.

​​

Det giver jer mulighed for at søge op til kr. 45.000,- i tilskud til udarbejdelse af en vækststrategi, til at dække halvdelen af udgiften til rådgiveren. Altså hvis du køber rådgivning for kr. 90.000,- kan du søge om at få 50% refunderet.

Husk du ALTID skal søge om bevillingen INDEN du bestiller rådgiveren.

Det praktiske

SMV:Food kan søges af små- og mellemstore fødevarevirksomheder (SMV) i Syddanmark. Dansk Fødevareakademi er kontaktperson for virksomheder i Trekantområdet.

*Kriteriet for at være en SMV er virksomheden har under 250 ansatte, en årlig omsætning under kr. 375 mio samt en balance under kr. 320 mio.

Desuden kan der ikke søges til virksomheder der er primær erhverv (landbrug) og fiskeopdræt. Hvis du er i tvivl, kan du læse mere her, spørg din revisor eller kontakt os.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere, kan du udfylde nedenstående kontaktformular og vi vil kontakte dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvis din virksomhed ligger i Trekantområdet

(Vejle, Kolding, Billund, Vejen, Fredericia, Middelfart og Haderslev kommuner)

Kontakt Dansk Fødevareakademi

Cha​lott​e Tryk

E-mail: ct@dkfa.dk

​Mobil: 51 83 24 04

​Tilmeld dig til Dansk Fødevareakademis nyhedsbrev

​Vil du gerne i gang med at kompetenceudvikle din virksomh​eds medarbejdere, men ved du ikke helt hvordan du skal gribe det an?​

Dansk Fødevareakademi har lavet en e-bog, der kan hjælpe dig videre.

For at du kan hente vores e-bog, skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Du kan tilmelde dig herunder, og når du har tilmeldt, vil du få mulighed for gratis at hente e-bogen: Sådan kommer du i gang med kompetenceløft.

Ønsker du at blive kontaktet?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

Dansk Fødevareakademi

​​Sdr. Tingvej 10

6630 Rødding

CVR: 30029380