Om Dansk Fødevareakademi

Dansk Fødevareakademi henvender sig til hotel-, restaurant- og fødevarevirksomheder i hele region Syddanmark for, gennem kompetenceløft, at bidrage til at brancherne når deres fulde vækstpotentiale. Relevante finansieringsmuligheder bringes i spil, så din virksomhed får mest mulig kompetenceløft for færrest midler. Det betyder konkret, at vi kan give sparring på at din virksomhed kommer fra A til B med jeres vækstplaner, gennem kompetenceløft af dig og dine medarbejdere. Vi er en uvildig vejleder omkring efteruddannelse på alle niveauer og faglige områder. Vækstrettet Kompetenceudvikling er én af de finansieringsmuligheder vi har mulighed for at bringe i spil.

Et brancheakademi for fødevarevirksomheder

Din virksomhed bliver en del af Dansk Fødevareakademi, der er forankret ved UdviklingVejen, i tæt samarbejde med Trekantområdet Danmark. UdviklingVejen er spydspids i at styrke fødevareerhvervet, da de gennem flere år lokalt har arbejde med at styrke erhvervet og ikke mindst opbygge kompetencer og fokuseret virksomhedsservice i fødevareområdet. I Vejen Kommune beskæftiges mere end 4.000 medarbejdere i fødevarebranchen, der dermed er den største branche i kommunen. Derfor er Vejen en naturlig ledende partner i Dansk Fødevareakademi.

Programmet Vækstrettet Kompetenceudvikling

Der eksisterer også et brancheakademi for robot-, bygge- og stålbranchen, som samarbejder tæt med Dansk Fødevareakademi. Opbygningen af de fire akademier er en del af programmet Vækstrettet Kompetenceudvikling i Erhvervshus Syd og -Fyn. Partnerne bag Vækstrettet Kompetenceudvikling er Erhvervshus Fyn, Odense Robotics, Fyns Maritime Klynge og UdviklingVejen (i tæt samarbejde med Trekantområdet Danmark). Programmet er støttet af Syddansk Vækstforum og Den Europæiske Socialfond og løber frem til udgangen af august 2021

Dansk Fødevareakademi
​Sdr. Tingvej 10
​6630  Rødding

Kontaktperson:
Projektleder Chalotte Tryk

Ønsker du at blive kontaktet?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt