Vinsommelier online

Denne vinsommelieruddannelse udbydes af Beverage Academy, som er et af de steder i Danmark hvor du kan tage kurset. Du kan læse mere om vinsommelieruddannelsen hos Beverage Academy her.


Driver I virksomhed i region Syddanmark og er en SMV, kan I søge Dansk Fødevareakademis uddannelsespulje Vækstrettet Kompetenceudvikling om refundering af halvdelen af kursusudgiften. Kursusudgiften er kr. 39.500,-, og der kan dermed søges om kr. 19.750,- fra uddannelsesfonden. I kan søge 50% refunderet gennem uddannelsensfonden op til to medarbejdere. Bemærk at I skal søge FØR tilmelding til kurset og refunderingen først kan udbetales efter kurset er afsluttet. Kontakt Dansk Fødevareakademi hvis I vil høre mere om mulighederne her.

Er I medlem af Horesta, er der tilmed mulighed for at søge Horestas kompetenceudviklingsfonden om tilskud til løn af selvvalgt uddannelse i 6 kursusdage, der udgør kr. 140,- i 7,4 timer* 6 dage= kr. 6.216,-. I bedes kontakte Pension Danmark for at søge tilskud. Ved spørgsmål angående kompetenceudviklingsfonde bedes I kontakte Gunhild Bjerre fra Horesta/3F T: +45 21 29 62 52 M: Gunhild@Projektjatak.dk

Dansk Fødevareakademi
​Sdr. Tingvej 10
​6630  Rødding

Kontaktperson:
Projektleder Chalotte Tryk

Ønsker du at blive kontaktet?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt