Netværk for mindre bryggerier

Det er muligt at søge tilskud til kompetenceløft gennem Dansk Fødevareakademi. Derfor ønsker vi at undersøge interessen for at søge tilskud til konkrete kurser samt til etablering af et netværk for mindre bryggerier med fokus på bryggeteknik. 

Udfyld nedenstående formular, så kontakter Dansk Fødevareakademi dig om mulighederne.

Netværket kan tage mange former. Det kan være at mødes hos forskellige mikrobryggere rundt om i landet, hvor der altid vil være ca. ½ dags kursusindhold og ½ dags netværk, videndeling og rundvisning.

Vi foreslår at planlægge en månedlig netværks-/kursusdag for 6 måneder. Alle datoerne og emner aftales på forhånd. Kursusdagene skal være placeret hos et mikrobryggeri – gerne et af netværkets medlemmer, og det skal gå på omgang, altså aldrig samme sted. Stedet skal afspejles i emnet for kursusdagen, således I kan kombinere den faglige del med det praktiske.

Emnerne for netværksmøderne kunne være: etiketter, egenkontrol, energimærkning, gær, rengøring/hygiejne, produktudvikling, beregninger, smagstests, tappeteknik… det kan faktisk også suppleres af individuelle forløb.

Hvis det har interesse fra flere mikrobryggere, vil vi indgå i en dialog med en professionel underviser eksempelvis Scandinavian School of Brewing om indhold, pris mv. og så komme med et konkret oplæg.

Dansk Fødevareakademi er et brancheakademi der ønsker at fremme kompetenceløft i den danske fødevarebranche, herunder bryggerierne. Samtidig har vi flere tilskudsmuligheder der kan søges til kursusaktiviteterne. Vi er gratis og uvildige, og ønsker blot at være med til at kompetenceløfte branchen. Det er ikke vores hensigt at starte eller drive netværk.

Sidder du med et spørgsmål om, ”hvad koster det?” Så vil svaret være, det finder vi ud af når vi har fået sammensat et fornuftigt program, hvor vi samtidig vil kigge på om I vil kunne søge tilskud. 

Dette er helt uforpligtende og kun en interessetilkendegivelse.

Kontaktperson hos Dansk Fødevareakademi

Chalotte Tryk

Mail: ct@dkfa.dk 

Mobil: 51832404

www.danskfødevareakademi.dk 

Dansk Fødevareakademi
​Sdr. Tingvej 10
​6630  Rødding

Ønsker du at blive kontaktet?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt