8 - dansk fødevareakademi

Tilskud Ledertræning

Godt håndværk er forbundet med høj kvalitet. Det er efterhånden også kendt blandt forbrugerne, at kvalitet koster og langt de fleste er også parat til at betale for det. Når det nu er tilfældet, hvorfor er det så at mange fagligt dygtige håndværksmestre eks. bagere, slagtere og kokke der knokler alt for mange timer og tjener for få penge? 

Der er så meget potentiale i de danske små og mellemstore virksomheder, og det mener vi skal indfries. Så har du også en oplevelse af at bøtten skal vendes nu, potentialet skal indfries og ønsker at udnytte mulighederne for at få en håndsrækning lige nu.

Dansk Fødevareakademi yder tilskud til ledertræning og generel kompetenceløft til fødevarevirksomheder i Syddanmark, med maksimum 250 ansatte og en maksimum omsætning på ca. 375 mio. kr. eller en balance under 320 mio. kr.  Tilskuddet ydes til at øge indtjeningen i din virksomhed gennem forbedrede kompetencer. Vores uddannelsespulje kan søges om op til kr. 47.500,- i tilskud til at dække halvdelen af udgiften til kompetenceløft af ledelsen, men også af dine medarbejdere.

Du kan læse mere her om tilskuddet, eller kontakte os for en uforpligtende dialog. 


Lederskab med coaching og konflikthåndtering
Niveau: Akademifag - Asnæs & Vangstrup - Start d. 4. januar 2021. Med coachende kommunikation og konstruktiv konflikthåndtering vil du på en troværdig måde blive styrket og få det overskud, du har brug for i en meget travl hverdag med mange krav og forandringer. - husk man kan søge vores uddannelsespulje om tilskud til uddannelsen.
Læs mere »
Hygiejnisk design til fødevarebranchen
Force Technology - Start d. 1. september og 10. november 2020. Kurset er for dig, som arbejder med hygiejnisk design i relation til konstruktion, leverance og installation eller på brugersiden med kvalitetssikring, vedligehold og specifikation af krav til leverandører.​ - husk man kan søge vores uddannelsespulje om tilskud til uddannelsen.
Læs mere »
Det strategiske lederskab
Niveau: Akademifag - IBA Erhvervsakademi - Løbende optag dag/aften. En god strategi skaber sammenhold og succes. Uddannelsen er for dig, der vil være en mere sikker og kompetent leder. Du øger dine kompetencer inden for menneskelig udvikling og adfærd og skaber derved de bedste medarbejderbetingelser på såvel gruppeniveau som på det personlige plan.
Læs mere »
Excel regneark - kontor og IT
Niveau: AMU - IBC Innovationsfabrikken - løbende opstart daghold. Som medarbejder eller ledig er behovet for opdatering af kompetencer altid aktuelt. Hos IBC kan du tage på it-kurser, blive bedre til regneark, du kan få en grundlæggende viden om MicroSofts programmer eller noget helt fjerde.
Læs mere »
Kommunikation i praksis
Niveau: Akademifag ▪ Sted: IBA Erhvervsakademi ▪ Løbende optag dag/aften. På denne uddannelse lærer du at kommunikere klart og præcist, så du når dine mål og skaber resultater for både dig selv og din virksomhed. Du bliver rustet til at arbejde med kommunikation på et professionelt plan og lærer at omsætte kommunikationsteorier til handling.
Læs mere »
Den grundlæggende lederuddannelse
Niveau: AMU ▪ Sted: Flere steder med løbende opstart ▪ Du bliver bedre til at kommunikere med forskellige mennesker, lede situationsbestemt og byde ind i ledelsessammenhænge. Du får konkrete værktøjer, der gør at du lærer din lederstil at kende.
Læs mere »
Vinsommelier
Niveau I: København 28. september 2020 - Silkeborg 9. marts 2020 ▪ Niveau II: København 15. september 2020 - Silkeborg 7. september 2020 ▪ - husk man kan søge vores uddannelsespulje om tilskud til uddannelsen.
Læs mere »
Økonomistyring i praksis
Niveau: Akademifag - Asnæs & Vangstrup - Start d. 6. januar 2021. Økonomisk indsigt og økonomisk forståelse er afgørende for din personlige udvikling og positionering i virksomheden. - husk man kan søge vores uddannelsespulje om tilskud til uddannelsen.
Læs mere »
Akademiuddannelse i ledelse
Niveau: Akademiuddannelse ▪ Sted:Smart Academy ▪ løbende opstart - God og kompetent ledelse er vigtigere end nogensinde før uanset om det er i et mindre projektteam eller en stor international virksomhed. Og præcis som en håndværker har du ­brug for en opdateret værktøjskasse til at udføre jobbet tilfredsstillende og lede på en motiverende og effektiv måde.
Læs mere »
Ølsommelier
Sted: Kold College ▪ 18. januar 2021 ▪ Øl er ikke længere bare øl, men der findes et stort udvalg af specialøl, som hver især har deres udtryk og smag. Det kan være en udfordring for personalet, som skal sælge og anbefale øl til kunderne.
Læs mere »
Procesoperatører til industrien
Erhvervsuddannelse til procesoperatører med opstart i uge 40-2019, 46-2019, 02-2020 og 08-2020 hos EUC Lillebælt. En attraktiv uddannelse til fremtidens fødevarebranche. Nu også med mulighed for at fokusere specifikt på bagere.
Læs mere »

Hvad støtter vi: 

  • uddannelse af eks. bryggere
  • sommelier og chokolatier
  • ledertræning og coaching
  • træning i eksportsalg
  • ​Salgstræning
  • HACCP
  • Hygiejnings Design
  • Sprog

Hvad støtter vi ikke:

  • Lovpligtige kurser

vores uddannelsesfond tilbyder kun tilskud til virksomheder/afdelinger der er placeret i Syddanmark. Men kontakt os gerne, hvis du vil have sparring på kompetenceløft generelt - også selvom din virksomhed ligger udenfor regionen. Det kan vi nemlig også hjælpe med, og vi kender måske til andre tilskudsmuligheder der hvor du er.

Dansk Fødevareakademi
​Sdr. Tingvej 10
​6630  Rødding

Kontaktperson:
Projektleder Chalotte Tryk

Ønsker du at blive kontaktet?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt