Kontakt

Kontakt os

Dansk Fødevareakademi

Sdr. Tingvej 10

DK-6630 Rødding

CVR: 30029380

Leder af Dansk Fødevareakadedemi

Chalott​e Tryk

E-mail: ct@dkfa.dk

Mobil: 51 83 24 04

Skype: live:ct_960​

Chalotte er leder af Dansk Fødevareakademi. Herudover er hun den rette at kontakte, hvis du ønsker sparring på kompetenceløft og vækst i din virksomhed samt finansiering heraf.​

Forretningsudvikler

Lars Gadgaard

E-mail:  lg@dkfa.dk

Mobil: 50 99 71 00

Skype: live.laga_102

Lars er strategisk skarp, og den rette at kontakte, hvis du ønsker at få udarbejdet en strategi eller en dialog om kompetenceløft af dine medarbejdere. I den forbindelse hjælper Lars gerne med at søge tilskud. 

Administrativ koordinator & back up

Lone Skrydstrup

Mail: ls@udviklingvejen.dk

Mobil: 22 64 85 07

Lone Skrydstrup understøtter og sikrer administrationen i ansøgning, timeregistrering, udbetalingsanmodning o.a. lever op til Erhvervsstyrelsens krav. Lone er ansat i UdviklingVejen og bruger noget af sin tid på at arbejde for Dansk Fødevareakademi.

Kommunikation & marketingansvarlig

Anja Reinholdt ​Paarup

Mail: arp@udviklingvejen.dk

Mobil: 27 13 29 23

Anja Reinholdt Paarup er ansvarlig for Dansk Fødevareakademis nyhedsbrev,  content, SOME og kommunikation.  Anja er ansat i UdviklingVejen hvor Dansk Fødevareakademi er forankret, og bruger noget af sin tid på at arbejde for Dansk Fødevareakademi.

Phoner - Telemarketing

Sanne Vig​

Mail: sv@udviklingvejen.dk

Mobil: 40 15 03 37

Sanne Vig  er ofte hende, der ringer ud for første indledende dialog. Sanne er ansat ved UdviklingVejen, hvor Dansk Fødevareakademi er forankret, og bruger noget af sin tid på at arbejde for Dansk Fødevareakademi.

Vækstrettet Kompetenceudvikling

Tilskudsprogrammet Vækstrettet Kompetenceudvikling er en del af et større Socialfondsprojekt under Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse (administreret af Erhvervsstyrelsen). Den overordnede projektledelse af Vækstrettet Kompetenceudvikling, er forankret hos Erhvervshus Fyn.

Projektcontroller

Annette Dyhr Andersen

Mail: ada@ehfyn.dk

Mobil: 25 50 53 06

​​

Anette Dyhr Andersen er projektcontroller på Vækstrettet Kompetenceudvikling. Annette er ansat hos Erhvervshus Fyn og afrapporterer udbetalingsanmodninger og lign. til Erhvervsstyrelsen.

Projektleder

Mette Vedel

Mail: meved@erhver​vshusfyn.dk

​Mobil: 23 74 24 43

​Mette Vedel er projektleder på Vækstrettet Kompetenceudvikling.​

Mette er ansat i Erhvervshus Fyn, hvor hun håndterer de færdige ansøgninger, bevillinger og krav mv.

Fødevarebranchens Kompetenceløft​

Fødevarebranchens Kompetenceløft er et tilskudsprogram for virksomheder i fødevarebranchen, der skal sikre kompetenceudvikling, vækst og robusthed.

Projektleder

Astrid Pryds Hansen

Mail: aph@foodbiocluster.dk

Mobil: 29 81 53 51

Astrid Pryds Hansen er projektleder på Fødevarebranchens Kompetenceløft. Astrid er ansat ved Food & Bio Cluster Denmark, hvor hun håndterer de færdige ansøgninger, bevillinger og krav mv. i Fødevarebranchens Kompetenceløft.

SMV:Food

Har du brug for at sætte retning for din virksomhed, så har du nu en unik mulighed, for at få medfinansiering til rådgivning og ekspertviden med udgangspunkt i din virksomheds nuværende situation.

Projektleder

Mona Nissen Bach

​E-mail: mnb@ehsyd.dk

​Mobil: 31 36 69 16

Mona ​Nissen Bach er projektleder på SMV:Food, der er et tilskuds-program, som kan søges af små- og mellemstore fødevarevirksomheder (SMV) i Syddanmark. Mona er ansat i Erhvervshus Sydjylland, hvor hun håndterer de færdige ansøgninger, bevillinger og krav mv.

​Tilmeld dig til Dansk Fødevareakademis nyhedsbrev

​Vil du gerne i gang med at kompetenceudvikle din virksomh​eds medarbejdere, men ved du ikke helt hvordan du skal gribe det an?​

Dansk Fødevareakademi har lavet en e-bog, der kan hjælpe dig videre.

For at du kan hente vores e-bog, skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Du kan tilmelde dig herunder, og når du har tilmeldt, vil du få mulighed for gratis at hente e-bogen: Sådan kommer du i gang med kompetenceløft.

Ønsker du at blive kontaktet?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

Dansk Fødevareakademi

​​Sdr. Tingvej 10

6630 Rødding

CVR: 30029380