MØD ET PAR UNDERVISERE HER

CHRISTINA KLITSGAARD

Christina  Klitsgaard er specialist i e-mailmarkedsføring. Du kan høre Christina fortælle om hendes fagmodul ved at trykke HER

​​

THOMAS BIGUM

Thomas Bigum er specialist i sociale medier. Du kan her høre Thomas give en præsentation af hans fagmodul, som du kan se/høre ved at trykke HER.

​​

MERE OM FÆLLESFORLØBET HER

Kursus i Digital Markedsføring​

Lær at skabe mere salg med digital markedsføring, og styrk virksomhedens brand og synlighed - på kun 12 uger.​

​Der er ingen tvivl om at digital markedsføring er relevant lige nu, mere end nogensinde før. Derfor har Dansk Fødevareakademi undersøgt markedet for kursusleverandører og lavet en aftale med BIGUM &  Co omkring deres forløb i digital markedsføring i 2021. Det betyder at du som fødevarevirksomhed  kan vælge Bigum & Co, men ønsker du at benytte en anden kursusleverandør er dette også en mulighed og samtidig søge tilskud. 

Husk at første skridt altid er at søge om tilskud, før du tilmelder dig kurser. Kontakt os for at komme i gang nu.

Læs mere om forløbet I digital markedsføring​ på BIGUM & CO.

 

Kurset i Digital Markedsføring tager udgangspunkt i den vigtigste viden indenfor digital markedsføring, og giver dig (præcis) de kompetencer der skal til, for at rykke din virksomhed til et højere digitalt niveau.

FORLØBET GIVER DIG FØLGENDE KOMPETENCER​​

​​

Sociale medier

Du lærer at lægge en social media strategi, og ikke mindst kompetencen til at følge strategien i mål. Du opnår stor viden om de mest betydningsfulde sociale medier, herunder Facebook, Instagram og LinkedIn og hvordan du får mest muligt udbytte af de enkelte medier.

Søgemaskineoptimering

Vi giver dig det fulde overblik over søgemaskineoptimering, og du får en trin-for-trin guide der sikrer, at du fejlfrit kan strukturere dit arbejde i din virksomhed efterfølgende. Du lærer at arbejde med alle relevante værktøjer, og kan efterfølgende dokumentere udviklingen af dit SEO arbejde

Social Media Annoncering

Du lærer hvordan du kan skabe store resultater med e-mails ved at anvende best-practice e-mail strategier, fængende overskrifter, e-mail tekster m.v.
Du lærer at bygge et nyhedsbrev op, dvs. effektive metoder til at skaffe læsere. 

Brugervenlighed

Du lærer alle de vigtige faktorer, der gør sig gældende for en brugervenlig hjemmeside. Modulet tager udgangspunkt i data og gennemtestede analyser, serveret i et let forståeligt sprog og guidelines.

Konverteringsoptimering

Du lærer hvordan du får flest mulige konverteringer (salg, tilmeldinger, downloads mv.) ud af den trafik du har på din hjemmeside.​ Faget er meget intuitivt, men ikke desto mindre yderst relevant for en virksomheds performance.

Google Ads

Du lærer hvordan du skriver værdifulde tekster for modtageren. Det gælder både på din hjemmeside, mails og sociale medier. Copywriting er et absolut nødvendigt redskab for dig der skal bruge dine ord til at sælge, inspirere eller flytte en holdning hos læseren.

Strategisk Markedsføring

På tværs af de enkelte fag lærer du at skabe et helhedsoverblik for den samlede digitale strategi. Du lærer hvordan de enkelte indsatser supplerer hinanden, og forstå hvilke prioriteringer du bør foretage i dit arbejde med digital markedsføring.

Content Marketing

Du går fra kurset med grundopskriften til en succesfuld content marketing strategi. Undervisningen starter med et online forløb og sluttes af med en hel workshop dag sammen med dine medkursister, der sikrer det faglige indhold bliver gjort praksisnært.

E-mailmarkedsføring

Du lærer hvordan du kan skabe store resultater med e-mails ved at anvende best-practice e-mail strategier, fængende overskrifter, e-mail tekster m.v.

Copywriting

Du lærer hvordan du skriver værdifulde tekster for modtageren. Det gælder både på din hjemmeside, mails og sociale medier.​​

BONUS: Workbook og Facebook Annoncerings bog

Du får 2 bøger som kursist hos Bigum&Co. Vores Digital Markedsføring workbook og Facebook.​

BONUS: WorkAway

Vi slipper dig ikke efter endt kursus. Vi inviterer dig til Bigum&Co WorkAway hvor du kan få sparring til online marketing opgaver. 

DET PRAKTISKE

PRIS

Kurset koster pr. deltager kr. 25.000,- ekskl. moms. Men bemærk at der er mulighed for at få op til hele beløbet refunderet efter kurset er afsluttet.

Små og mellemstore fødevarevirksomheder i Region Syddanmark, har mulighed for at få dækket hele eller dele af kursus-prisen gennem EU-projektet, Vækstrettet Kompetenceudvikling.

BIGUM & Co afholder flere forløb i 2021, både i Skanderborg og København. Indtil vi må mødes, afholdes kurserne online og flytter herefter til fysisk fremmøde.  

SKANDERBORG FORLØB

2. september - 19. november 2021

Så snart programmet er på plads for det kommende kursus i Digital Markedsføring Skanderborg, vil du kunne se programmet her.

​​

KØBENHAVN FORLØB

2. september - 25. november 2021

Se program for forløbet i Digital Markedsførings København.

UNDERVISNING & MØDETID

Der er undervisning én gang om ugen i 12 uger.

Undervisningen er fra kl. 09:00 – 14.30.

Kontakt projektleder Chalotte Tryk inden du tilmelder dig kurset for at høre mere om dine muligheder for tilskud. Kontakt Chalotte Tryk eller udfyld denne formular.

​​

Dansk Fødevareakademi
​Sdr. Tingvej 10
​6630  Rødding

Ønsker du at blive kontaktet?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt