Kompetenceløft

Kursus i Digital Markedsføring

Lær at skabe mere salg med digital markedsføring, og styrk virksomhedens brand og synlighed - på kun 10 uger.​

Der er ingen tvivl om at digital markedsføring er relevant lige nu, mere end nogensinde før. Derfor har Dansk Fødevareakademi undersøgt markedet for kursusleverandører og lavet en aftale med BIGUM & Co omkring deres forløb i digital markedsføring i 2022. Det betyder at du som fødevarevirksomhed kan vælge Bigum & Co, men ønsker du at benytte en anden kursusleverandør er dette også en mulighed og samtidig søge tilskud.

Husk at første skridt altid er at søge om tilskud, før du tilmelder dig kurser. Kontakt os for at komme i gang nu.

Læs mere om forløbet I digital markedsføring​ på BIGUM & CO.

Kurset i Digital Markedsføring tager udgangspunkt i den vigtigste viden indenfor digital markedsføring, og giver dig (præcis) de kompetencer der skal til, for at rykke din virksomhed til et højere digitalt niveau.

Forløbet giver dig følgende kompetencer​​​

Sociale medier

Efter forløbet har du alle forudsætninger for, at kunne håndtere sociale medier på vegne af en virksomhed. Det har du, fordi du lærer både den strategiske del med planlægning, og den praksisnære del med hands-on udarbejdelse af content.

Social Media Annoncering

Efter undervisningen kan du mere end bare sætte annoncer op. Du lærer at arbejde i det bagvedliggende system, og forstå de strategiske overvejelser der skal til, for at hente mere trafik og flere kunder.

Konverteringsoptimering

Du lærer, hvordan du får flest mulige konverteringer (salg, tilmeldinger, downloads mv.) ud af den trafik du har på din hjemmeside. Det faglige indhold er bygget op om data, men er meget intuitivt at forstå. Emnet er yderst relevant for en virksomheds performance online.

Strategisk Markedsføring

På tværs af de enkelte fag lærer du at skabe et helhedsoverblik for den samlede digitale strategi. Du lærer, hvordan de enkelte indsatser supplerer hinanden, og forstår hvilke prioriteringer du bør foretage i dit arbejde med digital markedsføring.

E-mailmarkedsføring

Du lærer, hvordan du kan skabe store resultater med e-mails ved at anvende best-practice strategier. Du lærer, at bygge et nyhedsbrev op og skaffe nye læsere. Dernæst lærer du, at skrive så din målgruppe åbner og læser de mails, du sender - og ikke mindst køber fra dem.

BONUS: Workbook og Facebook Annoncerings bog

Det får du ingen andre steder.

For os er det ikke nok, at du får en gennemtestet og erhvervsrettet opkvalificering. Du skal også have den støtte, du har brug for – både under og efter kurset. Som kursist får du en stor bonuspakke. Den indeholder blandt andet 2 bøger, der hjælper dig i dit arbejde med digital markedsføring.

Søgemaskineoptimering

Vi giver dig det fulde overblik over søgemaskineoptimering, og du får en trin-for-trin guide, der sikrer, at du fejlfrit kan strukturere dit arbejde i en virksomhed efter kurset. Du bliver introduceret til alle relevante værktøjer, og kan dokumentere udviklingen af dit SEO-arbejde.

Digital Strategi

Silo-tankegang i din markedsføring giver ofte ikke de store økonomiske resultater. Det er samspillet mellem de forskellige kommunikationskanaler, der skaber succesfulde kampagner. Lær at udforme en overordnet digital strategi på tværs af digitale platforme og styrk din virksomheds position i et konkurrencepræget marked. Vi arbejder bl.a. med Google Analytics, Business Manager.

Google Ads

Du lærer at opsætte en Google Ads kampagne, og hvordan du vedligeholder og optimerer den. Vi har taget de dyre lærepenge for dig, og pakket al viden i et format du let kan implementere i dit arbejde.

Content Marketing

Du går fra kurset med grundopskriften til en succesfuld content marketing strategi. Undervisningen starter med et online forløb og sluttes af med en hel workshop dag sammen med dine medkursister, der sikrer det faglige indhold bliver gjort praksisnært.

Copywriting

Du lærer, hvordan du med copywriting kan bruge dine ord til at sælge, inspirere eller flytte en holdning hos læseren. Du arbejder med, hvordan du kan skrive mere overbevisende, når du benytter dig af teknikker fra copywriting. Teknikker der kan bruges til e-mails, hjemmeside, knapper, annoncer mm.

Mød et par undervisere her

Christina Klitsgaard

Christina  Klitsgaard er specialist i e-mailmarkedsføring. Du kan høre Christina fortælle om hendes fagmodul ved at trykke HER

Thomas Bigum

Thomas Bigum er specialist i sociale medier. Du kan her høre Thomas give en præsentation af hans fagmodul, som du kan se/høre ved at trykke HER.

Det praktiske

Kurset koster pr. deltager kr. 25.000,- ekskl. moms.

BIGUM & Co afholder flere forløb i 2022, både i Skanderborg og København.

​Aarhus

  • 26.  jan. - 13. apr. 2023​
  • 1 undervisningsdag om ugen
  • 25.000 kr. ekskl. mom

​København

  • 27.  okt. - 12.  jan. 2023​
  • 1 undervisningsdag om ugen
  • 25.000 kr. ekskl. mom

Undervisning & mødetid​

Der er undervisning én gang om ugen i 10 uger.

Undervisningen er fra kl. 09:00 – 14.30.

Kontakt Dansk Fødevareakademi inden du tilmelder dig kurset for at høre mere om dine muligheder for tilskud. Kontakt os eller udfyld nedenstående formular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Tilmeld dig til Dansk Fødevareakademis nyhedsbrev

​Vil du gerne i gang med at kompetenceudvikle din virksomh​eds medarbejdere, men ved du ikke helt hvordan du skal gribe det an?​

Dansk Fødevareakademi har lavet en e-bog, der kan hjælpe dig videre.

For at du kan hente vores e-bog, skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Du kan tilmelde dig herunder, og når du har tilmeldt, vil du få mulighed for gratis at hente e-bogen: Sådan kommer du i gang med kompetenceløft.

Ønsker du at blive kontaktet?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

Dansk Fødevareakademi

​​Sdr. Tingvej 10

6630 Rødding

CVR: 30029380