Gevinsten ved kompetenceløft

De fleste virksomheder har en virksomhedsstrategi, men det er ikke alle der har en strategi for udviklingen af virksomhedens kompetencer. En kompetencestrategi er et nyttigt værktøj til at understøtte virksomhedsstrategien. Det er bedre at uddanne medarbejderne til de kompetencer vi får brug for i fremtiden, fremfor at ansætte nye medarbejdere med de nye kompetencer der er behov for.

Kompetencestrategien er et dynamisk værktøj, og som kan bruges generelt set i hverdagene eller som kan trækkes frem, hvis der pludselig opstår nedgang eller nye behov for kompetencer.

Start med at finde ind til virksomhedens kompetencebehov. Det er vigtigt, at I er afklarede omkring virksomhedens kompetencebehov, inden I inddrager medarbejderne Så I kan tilbyde medarbejderne et kursus-/uddannelsesudbud, der passer med der hvor I vil hen med virksomheden.

​​

PLANLÆGNING AF KOMPETENCELØFT

Det tager tid at planlægge og gennemføre kompetenceløft. Men heldigvis er der mange, der gerne vil og kan hjælpe dig godt i gang. Dansk Fødevareakademi er sat i verden for gratis og uvildigt, at bidrage til at gøre rejsen så meget nemmere for dig. 

VIL DU I GANG MED KOMPETENCELØFT

Kan du kontakte Dansk Fødevareakademi her.

Dansk Fødevareakademi
​Sdr. Tingvej 10
​6630  Rødding

Ønsker du at blive kontaktet?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt