Kompetenceløft

Gevinsten ved kompetenceløft

De fleste virksomheder har en virksomhedsstrategi, men det er ikke alle der har en strategi for udviklingen af virksomhedens kompetencer.

En kompetencestrategi er et nyttigt værktøj til at understøtte virksomhedsstrategien. Det er bedre at uddanne medarbejderne til de kompetencer vi får brug for i fremtiden, fremfor at ansætte nye

medarbejdere med de nye kompetencer der er behov for.

Kompetencestrategien er et dynamisk værktøj, og som kan bruges generelt set i hverdagene eller som kan trækkes frem, hvis der pludselig opstår nedgang eller nye behov for kompetencer.

Start med at finde ind til virksomhedens kompetencebehov. Det er vigtigt, at I er afklarede omkring virksomhedens kompetencebehov, inden I inddrager medarbejderne Så I kan tilbyde medarbejderne et kursus-/uddannelsesudbud, der passer med, der hvor I gerne vil hen med virksomheden.

​​​

Planlægning af kompetenceløft

Det tager tid at planlægge og gennemføre kompetenceløft. Men heldigvis er der mange, der gerne vil og kan hjælpe dig godt i gang. Dansk Fødevareakademi er sat i verden for uvildigt, at bidrage til at gøre rejsen så meget nemmere for dig.

Vi har hjulpet mange virksomheder med at søge tilskud til kompetenceløft. SweetNorth ApS er én af mange virksomheder, som har søgt tilskud med hjælp fra Dansk Fødevareakademi. Vil du se en film om, hvordan SweetNorth ApS har søgt tilskud og den værdi, det har skabt for dem? Se filmer her.

Vil du i gang med kompetenceløft?

Kan du kontakte Dansk Fødevareakademi her.

Chalott​e Tryk

E-mail: ct@dkfa.dk

​Mobil: 51 83 24 04

​Tilmeld dig til Dansk Fødevareakademis nyhedsbrev

​Vil du gerne i gang med at kompetenceudvikle din virksomh​eds medarbejdere, men ved du ikke helt hvordan du skal gribe det an?​

Dansk Fødevareakademi har lavet en e-bog, der kan hjælpe dig videre.

For at du kan hente vores e-bog, skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Du kan tilmelde dig herunder, og når du har tilmeldt, vil du få mulighed for gratis at hente e-bogen: Sådan kommer du i gang med kompetenceløft.

Ønsker du at blive kontaktet?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

Dansk Fødevareakademi

​​Sdr. Tingvej 10

6630 Rødding

CVR: 30029380