Tilskud til danske bryggerier

Fredag den 28. maj 2021

Vi har i Dansk Fødevareakademi et godt kendskab til udbuddet af kurser og uddannelser for bryggerierne, store som små.  Vi har allerede vejledt flere bryggerier i at søge tilskud til kurser i tappeteknik, truck, grundlæggende brygger, ølsommelier, diplombrygger og endda en enkelt brygmester. Herudover kan kurser i markedsføring, drift og meget andet naturligvis også være relevant. 

Nu kan *små- og mellemstore bryggerier i hele Danmark søge op til 50% i tilskud til kompetenceløft .

Herudover er det relevant at nævne, at vi ønsker at tage initiativ til et netværk for de mindre bryggerier i Danmark. Det kan du læse mere om her >>

Hvis du har interesse i at høre nærmere om ovenstående, kan du kontakte Chalotte Tryk på 51832404 eller ct@dkfa.dk

DET PRAKTISKE

​Lige nu har vi flere forskellige tilskudsmidler tilgængelig. Vi udvælger sammen med jer det tilskudsprogram, der giver mening at søge. 

De tilskudsmidler vi har, kommer fra Den Europæiske Socialfond, og er forbundet med nogle administrative krav og procedurer, men vi hjælper jer hele vejen igennem det.

​* Tilskuddet kan søges af små- og mellemstore fødevarevirksomheder (SMV) i Danmark. Kriteriet for at være en SMV er virksomheden har under 250 ansatte, en årlig omsætning under kr. 375 mio samt en balance under kr. 320 mio. Desuden kan der ikke søges til virksomheder der er primær erhverv (landbrug) og fiskeopdræt. Hvis du er i tvivl, kan du læse mere her eller spørge din revisor.

​Herudover er der hjælp til at finde det rigtige kompetenceløft samt finansieringen heraf, uafhængig af om det er på en uddannelsesinstitution eller en privat kursusudbyder. Vi tilbyder også gerne at hjælpe med et miks af flere typer finansiering og forløb.​

Dansk Fødevareakademi
​Sdr. Tingvej 10
​6630  Rødding

Ønsker du at blive kontaktet?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt