Kompetenceløft

Tilskud til danske bryggerier

Nu kan *små- og mellemstore bryggerier i hele Danmark søge tilskud til kompetenceløft.

Vi har i Dansk Fødevareakademi et godt kendskab til udbuddet af kurser og uddannelser for bryggerierne, store som små. Vi har allerede vejledt flere bryggerier i at søge tilskud til kurser i tappeteknik, truck, grundlæggende brygger, ølsommelier, diplombrygger og endda en enkelt brygmester. Herudover kan kurser i markedsføring, drift og meget andet naturligvis også være relevant.

Herudover er det relevant at nævne, at vi ønsker at tage initiativ til et netværk for de mindre bryggerier i Danmark. Det kan du læse mere om her.

Hvis du har interesse i at høre nærmere om ovenstående, kan du kontakte Chalotte Tryk på 51832404 eller ct@dkfa.dk.

Det praktiske

Lige nu har vi flere forskellige tilskudsmidler tilgængelig. Vi udvælger sammen med jer det tilskudsprogram, der giver mening at søge.

De tilskudsmidler vi har, kommer fra Den Europæiske Socialfond, og er forbundet med nogle administrative krav og procedurer, men vi hjælper jer hele vejen igennem det.

​* Tilskuddet kan søges af små- og mellemstore fødevarevirksomheder (SMV) i Danmark. Kriteriet for at være en SMV er virksomheden har under 250 ansatte, en årlig omsætning under kr. 375 mio samt en balance under kr. 320 mio. Desuden kan der ikke søges til virksomheder der er primær erhverv (landbrug) og fiskeopdræt. Hvis du er i tvivl, kan du læse mere her eller spørge din revisor.

​Herudover er der hjælp til at finde det rigtige kompetenceløft samt finansieringen heraf, uafhængig af om det er på en uddannelsesinstitution eller en privat kursusudbyder. Vi tilbyder også gerne at hjælpe med et miks af flere typer finansiering og forløb.​

Læs mere

Du kan læse mere om, hvad vi kan hjælpe bryggerier med her.

​Tilmeld dig til Dansk Fødevareakademis nyhedsbrev

​Vil du gerne i gang med at kompetenceudvikle din virksomh​eds medarbejdere, men ved du ikke helt hvordan du skal gribe det an?​

Dansk Fødevareakademi har lavet en e-bog, der kan hjælpe dig videre.

For at du kan hente vores e-bog, skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Du kan tilmelde dig herunder, og når du har tilmeldt, vil du få mulighed for gratis at hente e-bogen: Sådan kommer du i gang med kompetenceløft.

Ønsker du at blive kontaktet?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

Dansk Fødevareakademi

​​Sdr. Tingvej 10

6630 Rødding

CVR: 30029380