For virksomheder

I en travl hverdag kan kompetenceløft af virksomhedens medarbejdere ofte være noget man ikke får sat tid af til. Fødevarebranchen anses for at være en af Danmarks største vækstbrancher, og en branche med et kæmpe stort behov for at tiltrække kvalificeret arbejdskraft, giver det god mening at skabe en god og smidig efteruddannelseskultur i virksomheden.

Dansk Fødevareakademi er et partnerskab, hvor du har mulighed for at trække på vores uvildige sparring på kompetenceløft i din virksomhed. Det koster ikke noget at benytte os eller at være en del af partnerskabet. Dansk Fødevareakademi er et projekt støttet af Den Europæiske Socialfond og har til formål at sikre de rette kompetencer til fødevarebranchen. Det giver dig mulighed for at udnytte vores ressourcer, viden og dermed spare på din egen tid, da vi er her for at løfte kompetencerne i din virksomhed. 

Vi samarbejder med branchenetværk, lokale erhvervskontorer, uddannelsesinstitutioner, arbejdsgiverforeninger og andre relevante interessenter, for at sikre et værdiskabende partnerskab for vores medlemmer.

Fordele ved at blive en del af partnerskabet

  • Du får indflydelse på indhold af forløb
  • Du får indflydelse på hvornår forløb gennemføres
  • Du får din egen efteruddannelseskonsulent
  • Du sparer tid 

  • Du har mulighed for at søge tilskud til kompetenceløft i virksomheden.  

Dansk Fødevareakademi
​Sdr. Tingvej 10
​6630  Rødding

Ønsker du at blive kontaktet?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt