​Effekt af kompetenceudvikling

Effekt af kompetenceudvikling

Har du nogensinde overvejet, hvad det betyder at mangle de rette ressourcer og kompetencer i din virksomhed? Eller måske mere interessant, har du lyst til at se hvilken effekt det kan have, at man tilfører de rette kompetencer i et veltilrettet kompetenceforløb?


SweetNorth ApS er én af mange virksomheder, som har søgt tilskud med hjælp fra Dansk Fødevareakademi. Ønsker du ligesom SweetNorth ApS et kompetenceløft, så har du mulighed for at søge tilskud ved at kontakte os.

Mulighederne er mange, vi har bl.a. hjulpet andre fødevarevirksomheder med markedsføring, salg, samarbejde, kommunikation, digital markedsføring, konceptudvikling, produktudvikling og meget mere.

Kontakt os for en dialog omkring dine behov og muligheder for finansiering til strategiudvikling og kompetenceudvikling i din virksomhed.

Dansk Fødevareakademi vejleder dig uvildigt og gratis i at søge tilskud gennem bl.a. Vækstrettet Kompetenceudvikling sammen med Erhvervshus Fyn og Mette Vedel, SMV:Food sammen med Erhvervshus Sydjylland og Mona Nissen Bach samt Fødevarebranchen Kompetenceløft sammen med Food & Bio Cluster Denmark og Astrid Pryds - så er det nemmere at komme i gang.

Vil du se en film om, hvordan SweetNorth ApS har søgt tilskud og den værdi, det har skabt for dem?

Se filmen ​her

​Michael, founder og direktør i SweetNorth ApS, der producerer gourmet flødeboller ude. laktose og gluten.

​Tilmeld dig til Dansk Fødevareakademis nyhedsbrev

​Vil du gerne i gang med at kompetenceudvikle din virksomh​eds medarbejdere, men ved du ikke helt hvordan du skal gribe det an?​

Dansk Fødevareakademi har lavet en e-bog, der kan hjælpe dig videre.

For at du kan hente vores e-bog, skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Du kan tilmelde dig herunder, og når du har tilmeldt, vil du få mulighed for gratis at hente e-bogen: Sådan kommer du i gang med kompetenceløft.

Ønsker du at blive kontaktet?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

Dansk Fødevareakademi

​​Sdr. Tingvej 10

6630 Rødding

CVR: 30029380