​Nørre Søby Slagteren

Tilskud til udvikling af kompetencer

Nørre Søby Slagteren har gennem det seneste år fået tilskud fra Dansk Fødevareakademi til vækst via kompetenceudvikling.

Siden 1970 har Nørre Søby Slagteren sat en stor ære i at levere den bedste service og den højeste kvalitet af kød. Slagterbutikken har siden 1970 været i en rivende udvikling, fra at være en detailhandelsbutik til i dag primært at sælge kød til restauranter, kantiner, cafeer og hoteller i hele Danmark.​

"Jeg hørte for første gang om muligheden for at søge om tilskud til kompetenceudvikling via det lokale erhvervskontor, og blev henvist videre til Dansk Fødevareakademi”, fortæller Ronni Black Nielsen, ejer af Nørre Søby Slagteren.

Medarbejderne hos Nørre Søby Slagteren er fordelt på følgende tre områder: produktion, salg og ledelse.

For at styrke Nørre Søby Slagterens forretning, samarbejdede Ronni Black Nielsen og Dansk Fødevareakademi om at finde frem til, hvor og hvilke tilbud der ville kunne give​slagtervirksomheden det største udviklingspotentiale, og valgte kompetenceudvikling inden for samarbejde, salg og ledelse via eksterne rådgivere.

Vil du vide mere om tilskud fra Dansk Fødevareakademi?

Kontakt​

Lars Gadgaard

E-mail: lg@dkfa.dk

Mobil: 50 99 71 00

Chalott​e Tryk

E-mail: ct@dkfa.dk

​Mobil: 51 83 24 04

​Tilmeld dig til Dansk Fødevareakademis nyhedsbrev

Vil du gerne i gang med at kompetenceudvikle din virksomh​eds medarbejdere, men ved du ikke helt hvordan du skal gribe det an?​

Dansk Fødevareakademi har lavet en e-bog, der kan hjælpe dig videre.

For at du kan hente vores e-bog, skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Du kan tilmelde dig herunder, og når du har tilmeldt, vil du få mulighed for gratis at hente e-bogen: Sådan kommer du i gang med kompetenceløft.

Ønsker du at blive kontaktet?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

Dansk Fødevareakademi

​​Sdr. Tingvej 10

6630 Rødding

CVR: 30029380