Aktiviteter

opdateret den 16. marts 2020​

Lige nu er situationen meget omskiftelig​, og alle uddannelsesinstitutioner har lukket for fysisk undervisning pga. Coronavirus. Der er mange af uddannelsesinstitutionerne der er ved at geare op med online kurser, og vi forsøger hele tiden at holde os opdateret på udbuddet. Du finder listen over online kurser her.

Der sker hele tiden nyt, så kontakt os gerne hvis du vil have håndholdt assistance til at få sat gang i efteruddannelse af dine medarbejdere nu. Vi tager gerne mødet over telefonen eller Skype. 

Ølsommelier
Sted: Kold College - 24. august 2020 - Øl er ikke længere bare øl, men der findes et stort udvalg af specialøl, som hver især har deres udtryk og smag. Det kan være en udfordring for personalet, som skal sælge og anbefale øl til kunderne.
Læs mere »
Procesoperatører til industrien
Erhvervsuddannelse til procesoperatører med opstart i uge 40-2019, 46-2019, 02-2020 og 08-2020 hos EUC Lillebælt. En attraktiv uddannelse til fremtidens fødevarebranche. Nu også med mulighed for at fokusere specifikt på bagere.
Læs mere »

Hvad er efteruddannelse?

Efteruddannelse er et forløb, som kan give dig nye kompetencer eller en genopfriskning, mens du er i arbejde. Det kan bestå af et kursus, foredrag, coaching og mange flere ting.


Ved efteruddannelse får du både mulighed for at udvikle dig på dine kompetencer og færdigheder, men du kan også tilegne dig og opdage nye kompetencer. Hvilket gør, at du får udvidet din viden inden for dit arbejdsområde.

Til sidst kan du også bruge efteruddannelse til at holde dig opdateret på tidens udvikling, samt til udviklingen der sker på dit arbejdsområde.

Nedenfor ​ kan du finde links til forskellige institutioner der udbyder forskellige efteruddannelser og kurser.

Links

Søg specifikke kurser på www.amukurs.dk eller find et overblik over akademiuddannelser hos en sammenslutning af erhvervsakademier 

Tag guiden for at se mulighederne for efteruddannelse og kurser.

Se også oversigten Food Finder Academy​. 

Find fagrelevante erhvervsuddannelser og kurser hos

Kontakt Dansk Fødevareakademi, så kan vi lægge en plan der matcher dine vækstplaner med uddannelsesplanerne i virksomheden. Det koster ikke noget.

Se kurser fra 

 

Dansk Fødevareakademi
​Sdr. Tingvej 10
​6630  Rødding

Kontaktperson:
Projektleder Chalotte Tryk

Ønsker du at blive kontaktet?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt