Aktiviteter

opdateret den 16. marts 2020​

Lige nu er situationen meget omskiftelig​, og alle uddannelsesinstitutioner har lukket for fysisk undervisning pga. Coronavirus. Der er mange af uddannelsesinstitutionerne der er ved at geare op med online kurser, og vi forsøger hele tiden at holde os opdateret på udbuddet. Du finder listen over online kurser her.

Der sker hele tiden nyt, så kontakt os gerne hvis du vil have håndholdt assistance til at få sat gang i efteruddannelse af dine medarbejdere nu. Vi tager gerne mødet over telefonen eller Skype. 

Akademi uddannelse i ledelse
Sted:Smart Academy - løbende opstart - God og kompetent ledelse er vigtigere end nogensinde før Uanset om det er i et mindre projektteam eller en stor international virksomhed. Og præcis som en håndværker har du ­brug for en opdateret værktøjskasse til at udføre jobbet tilfredsstillende og lede på en motiverende og effektiv måde.
Læs mere »
Den grundlæggende lederuddannelse
Sted: Flere steder med løbende opstart - Du bliver bedre til at kommunikere med forskellige mennesker, lede situationsbestemt og byde ind i ledelsessammenhænge. Du får konkrete værktøjer, der gør at du lærer din lederstil at kende.
Læs mere »
CIP inden for mejeriindustrien
Startdato11-05-20 - Slutdato13-05-20. Kold College Landbrugsvej 55 - 5260 Odense S. Målgruppe: Uddannelsesmålet retter sig mod personer, der arbejder inden for mejeriindustrien samt andre jobområder, hvor der anvendes CIP.
Læs mere »
Mad til vegetarer og veganere
Sted: Kold College Odense S. - 15. juni 2020 - Du kan ud fra viden om vegetariske kostformer planlægge og fremstille mad til vegetarer og veganere, som lever op til anbefalingen for normalkost.Du kan tilberede frugt og grøntsager samt bælgfrugter til forskellige former for varme og kolde retter.Du kan anrette og præsentere vegetariske og veganske retter, så brugerne får en god sensorisk oplevelse. Kurset afsluttes med en prøve.
Læs mere »
Diæter ved allergi og fødevareintolerance
Sted: Kold College - 18. juni 2020 - Du kan planlægge, tilberede og deklarere ernæringsrigtige måltider til personer med føde-vareallergi/ intolerance. – Du kan anvende specialprodukter i forhold til at undgå et givent allergen.- Du kan anvende faktablade og varedeklarationer for anvendte halv- og helfabrikata i udarbejdelsen af deklarationer på de enkelte retter.Kursets kompetencer opnås i forhold til:___
Læs mere »
Ølsommelier
Sted: Kold College - 24. august 2020 - Øl er ikke længere bare øl, men der findes et stort udvalg af specialøl, som hver især har deres udtryk og smag. Det kan være en udfordring for personalet, som skal sælge og anbefale øl til kunderne.
Læs mere »
Procesoperatører til industrien
Erhvervsuddannelse til procesoperatører med opstart i uge 40-2019, 46-2019, 02-2020 og 08-2020 hos EUC Lillebælt. En attraktiv uddannelse til fremtidens fødevarebranche. Nu også med mulighed for at fokusere specifikt på bagere.
Læs mere »

Dansk Fødevareakademi
​Sdr. Tingvej 10
​6630  Rødding

Kontaktperson:
Projektleder Chalotte Tryk

Ønsker du at blive kontaktet?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt