Aktiviteter

Akademi uddannelse i ledelse
Sted:Smart Academy - løbende opstart - God og kompetent ledelse er vigtigere end nogensinde før Uanset om det er i et mindre projektteam eller en stor international virksomhed. Og præcis som en håndværker har du ­brug for en opdateret værktøjskasse til at udføre jobbet tilfredsstillende og lede på en motiverende og effektiv måde.
Læs mere »
Den grundlæggende lederuddannelse
Sted: Flere steder med løbende opstart - Du bliver bedre til at kommunikere med forskellige mennesker, lede situationsbestemt og byde ind i ledelsessammenhænge. Du får konkrete værktøjer, der gør at du lærer din lederstil at kende.
Læs mere »
Lederuddannelse i exceptionel service
Sted: Trekantområdet - opstart 25. februar 2020 - Lederuddannelse der understøtter at virksomheden har en organisation og en ledelse, der er exceptionel i tanke og handling. I forløbet får deltagerne den indsigt og de redskaber, der skal til for at løfte en ledelse op i kundeservice-ligaen – og sikre at de bliver der, år efter år.
Læs mere »
Vinoplevelser 1
Sted: Kold College Odense S - 16. marts 2020 -Du kan informere gæsten om vinens karakteristika med hensyn til farve, bouquet, smag, sødme og tørhedsgrad samt gæsteforklare valg af korrekt vin til bestemte retter og menuer på et grundlægende niveau.- Du kan gæsteforklare om vinfremstilling og vinens historie på basis af grundlægende viden.- Du kan tolke vinetikettens oplysninger, foretage indkøb og opbevaring af vin samt udarbejde vinkort.- Du kan smagsvurdere udvalgte vine fra førende vinproducerende lande i verden.
Læs mere »
LEAN Styrk virksomhedens udvikling, vækst og resultater med et lean-kørekort
AMU Syd, C F Tietgens Vej 6, 6000 Kolding. Forskellige kurser og datoer med samme tema. Med et lean-kørekort vil du komme til at forstå effekten af lean og kan bidrage til at få lean-processer til at køre i din virksomhed. Du kan udføre værdistrømsanalyser og sikre god lean-kultur. Du kan arbejde med forandring, problemløsning og lean-målstyring. Du vil kort sagt blive klædt på til at styrke virksomhedens udvikling, vækst og resultater.
Læs mere »
CIP inden for mejeriindustrien
Startdato11-05-20 - Slutdato13-05-20. Kold College Landbrugsvej 55 - 5260 Odense S. Målgruppe: Uddannelsesmålet retter sig mod personer, der arbejder inden for mejeriindustrien samt andre jobområder, hvor der anvendes CIP.
Læs mere »
Mad til vegetarer og veganere
Sted: Kold College Odense S. - 15. juni 2020 - Du kan ud fra viden om vegetariske kostformer planlægge og fremstille mad til vegetarer og veganere, som lever op til anbefalingen for normalkost.Du kan tilberede frugt og grøntsager samt bælgfrugter til forskellige former for varme og kolde retter.Du kan anrette og præsentere vegetariske og veganske retter, så brugerne får en god sensorisk oplevelse. Kurset afsluttes med en prøve.
Læs mere »
Diæter ved allergi og fødevareintolerance
Sted: Kold College - 18. juni 2020 - Du kan planlægge, tilberede og deklarere ernæringsrigtige måltider til personer med føde-vareallergi/ intolerance. – Du kan anvende specialprodukter i forhold til at undgå et givent allergen.- Du kan anvende faktablade og varedeklarationer for anvendte halv- og helfabrikata i udarbejdelsen af deklarationer på de enkelte retter.Kursets kompetencer opnås i forhold til:___
Læs mere »
Ølsommelier
Sted: Kold College - 24. august 2020 - Øl er ikke længere bare øl, men der findes et stort udvalg af specialøl, som hver især har deres udtryk og smag. Det kan være en udfordring for personalet, som skal sælge og anbefale øl til kunderne.
Læs mere »
Procesoperatører til industrien
Erhvervsuddannelse til procesoperatører med opstart i uge 40-2019, 46-2019, 02-2020 og 08-2020 hos EUC Lillebælt. En attraktiv uddannelse til fremtidens fødevarebranche. Nu også med mulighed for at fokusere specifikt på bagere.
Læs mere »

Dansk Fødevareakademi
​Sdr. Tingvej 10
​6630  Rødding

Kontaktperson:
Projektleder Chalotte Tryk

Ønsker du at blive kontaktet?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt