Aktiviteter

Ud over de mange kursus- og uddannelsestilbud, finder du også en liste over online kurser her.

Der sker hele tiden nyt, så kontakt os gerne hvis du vil have håndholdt assistance til at få sat gang i efteruddannelse af dine medarbejdere nu. Vi tager gerne mødet over telefonen eller Skype. 

Det strategiske lederskab
Niveau: Akademifag - IBA Erhvervsakademi - Løbende optag dag/aften. En god strategi skaber sammenhold og succes. Uddannelsen er for dig, der vil være en mere sikker og kompetent leder. Du øger dine kompetencer inden for menneskelig udvikling og adfærd og skaber derved de bedste medarbejderbetingelser på såvel gruppeniveau som på det personlige plan.
Læs mere »
Excel regneark - kontor og IT
Niveau: AMU - IBC Innovationsfabrikken - løbende opstart daghold. Som medarbejder eller ledig er behovet for opdatering af kompetencer altid aktuelt. Hos IBC kan du tage på it-kurser, blive bedre til regneark, du kan få en grundlæggende viden om MicroSofts programmer eller noget helt fjerde.
Læs mere »
Kommunikation i praksis
Niveau: Akademifag ▪ Sted: IBA Erhvervsakademi ▪ Løbende optag dag/aften. På denne uddannelse lærer du at kommunikere klart og præcist, så du når dine mål og skaber resultater for både dig selv og din virksomhed. Du bliver rustet til at arbejde med kommunikation på et professionelt plan og lærer at omsætte kommunikationsteorier til handling.
Læs mere »
Den grundlæggende lederuddannelse
Niveau: AMU ▪ Sted: Flere steder med løbende opstart ▪ Du bliver bedre til at kommunikere med forskellige mennesker, lede situationsbestemt og byde ind i ledelsessammenhænge. Du får konkrete værktøjer, der gør at du lærer din lederstil at kende.
Læs mere »
Vinsommelier
Niveau I: København 28. september 2020 - Silkeborg 9. marts 2020 ▪ Niveau II: København 15. september 2020 - Silkeborg 7. september 2020 ▪ - husk man kan søge vores uddannelsespulje om tilskud til uddannelsen.
Læs mere »
Akademiuddannelse i ledelse
Niveau: Akademiuddannelse ▪ Sted:Smart Academy ▪ løbende opstart - God og kompetent ledelse er vigtigere end nogensinde før uanset om det er i et mindre projektteam eller en stor international virksomhed. Og præcis som en håndværker har du ­brug for en opdateret værktøjskasse til at udføre jobbet tilfredsstillende og lede på en motiverende og effektiv måde.
Læs mere »
Procesoperatører til industrien
Erhvervsuddannelse til procesoperatører med opstart i uge 40-2019, 46-2019, 02-2020 og 08-2020 hos EUC Lillebælt. En attraktiv uddannelse til fremtidens fødevarebranche. Nu også med mulighed for at fokusere specifikt på bagere.
Læs mere »

Hvad er efteruddannelse?

Efteruddannelse er et forløb, som kan give dig nye kompetencer eller en genopfriskning, mens du er i arbejde. Det kan bestå af et kursus, foredrag, coaching og mange flere ting.


Ved efteruddannelse får du både mulighed for at udvikle dig på dine kompetencer og færdigheder, men du kan også tilegne dig og opdage nye kompetencer. Hvilket gør, at du får udvidet din viden inden for dit arbejdsområde.

Til sidst kan du også bruge efteruddannelse til at holde dig opdateret på tidens udvikling, samt til udviklingen der sker på dit arbejdsområde.

Nedenfor ​ kan du finde links til forskellige institutioner der udbyder forskellige efteruddannelser og kurser.

Links

​Søg specifikke kurser på www.amukurs.dk eller find et overblik over akademiuddannelser hos en sammenslutning af erhvervsakademier 

Tag guiden for at se mulighederne for efteruddannelse og kurser.

Se også oversigten Food Finder Academy​. 

Find fagrelevante erhvervsuddannelser og kurser hos

Kontakt Dansk Fødevareakademi, så kan vi lægge en plan der matcher dine vækstplaner med uddannelsesplanerne i virksomheden. Det koster ikke noget.

Se kurser fra 

​Tilmeld dig til Dansk Fødevareakademis nyhedsbrev

​Vil du gerne i gang med at kompetenceudvikle din virksomh​eds medarbejdere, men ved du ikke helt hvordan du skal gribe det an?​

Dansk Fødevareakademi har lavet en e-bog, der kan hjælpe dig videre.

For at du kan hente vores e-bog, skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Du kan tilmelde dig herunder, og når du har tilmeldt, vil du få mulighed for gratis at hente e-bogen: Sådan kommer du i gang med kompetenceløft.

Ønsker du at blive kontaktet?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

Dansk Fødevareakademi

​​Sdr. Tingvej 10

6630 Rødding

CVR: 30029380